Povrat robe

Click.rs svojim kupcima nudi usluge izrade fotografija i digitalne štampe i stoji iza istih. Trudimo se da sve proizvode prikažemo što adekvatnije kako biste stekli jasnu sliku o usluzi koji naručujete. Takođe, pre slanja proveravamo pošiljku da sve bude kako treba. ali uvek postoji mogućnost greške.

U slučaju greške, click.rs nudi svojim kupcima mogućnost zamene ili povrat novca u punom iznosu. Ukoliko niste zadovoljni dobijenom pošiljkom (nisu izrađene sve fotografije, nisu izrađene fotografije u poručenoj dimenziji, nije odštampan poslat materijal na način kako ste tražili), potrebno je da nas obavestite o uočenim nedostacima u roku od 7 (sedam) dana od dana prijema paketa, kako bismo vam dali informaciju na koji način ćemo da rešimo Vaš problem .

Navedeni period od 7 (sedam) dana nije vreme garancije na naš proizvod, već jednostavna mogućnost povrata.
U slučaju da je paket oštećen u transportu, što se dešava retko, ali uvek postoji mogućnost, potrebno je da nas kontaktirate odmah po prijemu paketa, a najkasnije u roku od 3 (tri) dana od dana prijema istog kako bismo mogli adekvatno da intervenišemo i rešimo problem. Za sva oštećenja artikala koja nastanu u transportu, a nisu prijavljena u roku od 3 (tri) dana, click.rs ne snosi odgovornost i nije u mogućnosti da pomogne.