Polisa Privatnosti

Fotokopirnica Click Copy svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno i svaku informaciju, odn. podatak koji ostavite tretiraćemo na najbolji i najsigurniji način. Posetom našeg sajta i registracijom prihvatate i saglasni ste sa propisima određenim našom Polisom privatnosti.

Fotokopirnica Click Copy se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom privatnosti opisanom ispod i to prema celinama koje slede:

1. Ko smo mi;
2. E-commerce;
3. Potrebni podaci;
4. Bezbednost podataka;
5. E-mail komunikacija;
6. Korišćenje podataka;
7. Pristup podacima;
8. Marketinške aktivnosti;
9. Vaša briga;
10. Tehnička podrška i servis - kontaktirajte nas.

1. Ko smo mi:

Svaka lična informacija, od. podatak dostavljen ili prikupljen na sajtu click.rs kontrolisan je od strane Fotokopirnice Click Copy, sa sedištem u Beogradu - Zemunu, Ul. Jovana Brankovića br. 2,  matičnim br. 62631759 i poreskim identifikacionim br. 107281410.

2. E-commerce:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljlive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografkse tehnologije.
Bezbednost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama navedene banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, niti zaposlenima u click.rs.

3. Potrebni podaci:

Kada napravite porudžbinu ili na drugi način komunicirate sa click.rs sajtom, biće nam potrebne određene informacije, odn. podaci. Radi uspešne poslovne saradnje, određene podatke ćete biti u obavezi da nam prosledite (na primer: ime i prezime, broj telefona, adresu prebivališta, odn. prijema narudžbine, kontakt, banku/detalje kreditne kartice). Takođe, možemo da sačuvamo listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, odn. koje ste stranice posećivali.

Primeri prikupljanja podataka:

Pogledajte primere kako određene informacije, odn. podaci mogu biti prikupljeni od strane click.rs:
Informacije koje nam vi ostavljate:

- primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam dostavite na bilo koji drugi način (e-mailom ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom porudžbina od nas (putem sajta ili putem telefona), pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu, proverom statusa porudžbine ili tokom ostavljanja komentara, odn. pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.

Informacije koje automatski dobijamo:

- dobijamo, pregledamo i skladištimo izlazne informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, koristimo "cookies" (proveriti navedeni pojam na Google) kako bismo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa click.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem, kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

4. Bezbednost podataka:

Bezbednost podataka je zagarantovana imajući u vidu da click.rs koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom kupovine kod nas. Ukoliko se plaćanje vrši kreditnom karticom podaci se prenose kriptovani i skladište kod našeg platnog provajdera, odnosno privrednog društva koje se profesionalno bavi online plaćanjem i verifikovano je internacionalno kao bezbedan partner za online plaćanja.

5. E-mail komunikacija:

- Obaveštavamo vas da smo uspešno primili vašu narudžbinu kao i da vas obavestimo o promeni statusa vaše porudžbine (primljena, u izradi, izrađena, naplaćena, poslata);
- telefonski pozivi: sa vremena na vreme nadgledamo i snimamo telefonske pozive za potrebe obuke i poboljšanja kvaliteta naše podrške vama.
- kako bi naš e-mail newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz vašeg e-maila. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem mejla na kontakt.

6. Korišćenje podataka:

Sve informacije, odn. podaci čuvaju se na sigurnom, a sve u skladu sa internom Polisom o bezbednosti i mogu biti upotrebljeni za:
- proveru i isporuku porudžbina;
- pružanje tehničke podrške kupcu;
- pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice);
- proveru godine rođenja kupca u slučaju artikala koji zahtevaju punoletsvo poput oštrih, duvanskih i proizvoda sa alkoholom;
- administracija nagradnih igara;
- vođenje istorije vaše kupovine;
- sprečavanja nezakonitih porudžbina (piraterija, dečija pornografija...).
Prilikom kreiranja naloga na click.rs ili kreiranja porudžbine saglasni ste sa gorenavedenim stavkama o upotrebi podataka.

7. Pristup podacima:

Kako bismo mogli da završimo vašu porudžbinu, moramo da prosledimo vaše određene podatke kurirskoj službi koja vam dostavlja porudžbinu, odn. paket. Na taj način, vaše osnovne podatke može videti CityExpress, PostExpress, Axe ili neko od partnera za